17:00-18:30 Stockholm Signering med Sara Bergmark Elfgren och Johan Egerkrans

Välkommen på signering med Sara Bergmark Elfgren och Johan Egerkrans! Duon som just nu är aktuell med Julstjärnan (för 6-9 år) 

I Julstjärnan får läsaren följa med på ett hisnande äventyr och möta en rimmande jätte och hans jätteget, opålitliga spegelvarelser och en mystisk, snövit räv. En förtrollande julsaga för hela familjen av fantasymästarna Sara Bergmark Elfgren och Johan Egerkrans.

----------------

Sagt om Julstjärnan:
”Samspelet mellan text och bild fungerar utmärkt.”

"Språket är livfullt och engagerande, anpassat för att hålla unga läsare fängslade. Här finns också en varm ton. Bilderna är omsorgsfullt illustrerade med öga för detaljer och är i vissa fall dramatiska på ett sätt som skapar en hissnande känsla." Lukas Ernryd, BTJ

----------------

Om Sara Bergmark Elfgren: Sara Bergmark Elfgren är född 1980 och bor i Stockholm. Med sina böcker har hon nått hon en bred läsekrets i alla åldrar. Hon är aktuell med Julstjärnan (2024), illustrerad av Johan Egerkrans. Sara Bergmark Elfgren är även manusförfattare och dramatiker och har skrivit för scen, teve, film, ljud och tevespel.

Om Johan Egerkrans: Johan Egerkrans bor på Södermalm i Stockholm och illustrerar både sina egna och andras böcker. Med en bakgrund inom dataspels- och rollspelsvärlden har han en stor fascination för myter, vidunder och det övernaturliga, men även för dinosaurier och andra urtidsdjur. Idag är Johan Egerkrans en av Sveriges ledande illustratörer och tilldelades Elsa Beskow-plaketten 2021 för sin samlade produktion.

Datum: 
onsdag, november 6, 2024
Butik: 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev